Майстер клас “Представлення проєктних ідей та пошук партнерів і координатора проєкту”

Організатори події: UA NCP Horizon Europe Network та Agency of European innovations / Агенція європейських інновацій

✅ Запрошуємо Вас до участі у онлайн заході 27 вересня, 15.00-16.30 онлайн у форматі ZOOM конференції
30 хвилин – інформаційна частина і одна година практичні вправи разом з учасниками
✅ Участь є безкоштовною за умови попередньої реєстрації до 25 вересня включно за посиланням:
https://forms.gle/qVVn6NBaLJwwFMjm8

 Формат майстер класу передбачає активну діяльність учасників спільно із тренером, який в ході вебінару представить найбільш типові інструменти діяльності та буде надавати час для виконання завдань учасниками та обговорення отриманих результатів.

✅ Мета заходу – сформувати в учасників практичні навички пошуку релевантної інформації про конкурси програм ЄС, формування проєктних ідей та пропозицій співпраці в рамках оголошених конкурсів, використання онлайнових інструментів представлення свого наукового та інноваційного потенціалу та пошуку партнерів і координатора для спільних проектів.

✅ Просимо використовувати ноутбук або стаціонарний комп’ютер для виконання завдань майстер класу. ✅ Також перед реєстрацією необхідно підготувати потрібну інформацію, а саме:
📌знати Participant Identification Code (PIC) вашої організації. Прочитати про PIC можна тут
https://ec.europa.eu/…/screen/support/faq;keywords=/1055
📌знайти конкретний топік, у програмі Горизонт Європа, який Вас цікавить (якщо такого топіку нема серед відкритих і майбутніх конкурсів, то шукайте серед закритих конкурсів)
Для пошуку можете використати це посилання:
https://cutt.ly/OnL9lMs
📌підготувати опис вашого досвіду або вашої пропозиції за даним топіком (до 500 символів з використанням пробілів). Краще підготувати це англійською мовою. Якщо у нас буде багато заявників на цей майстер клас, то перевага буде надана тим, хто надішле опис англійською мовою.
📌Ми також очікуємо що Ви зареєструєтесь до онлайн участі у Європейських днях досліджень та інновацій, які будуть проходити 28 та 29 вересня. Для реєстрації необхідно мати EU-Login і на сторінці реєстрації створити свій профіль
📌Заявки на участь у майстер класі будуть прийматись до 18.00 25 вересня, щоб ми могли 26 надіслати підтверджуючі електронні листи відібраним учасникам. Цим учасникам буде також надіслана додаткова

✅Вебінар проводиться в системі ZOOM. Доступ до ZOOM сесії буде надано тільки учасникам майстер класу.
Всім іншим буде запропоновано спостерігати за онлайн трансляцію інформаційної частини майстер класу у Facebook на сторінці ГО АЄІ у Facebook: https://www.facebook.com/InnoEU.UA

✅Основний тренер майстер класу:
🤹‍♂️Іван Кульчицький, президент ГО Агенція Європейських Інновацій, керівник національного контактного пункту програми Горизонт 2020 за напрямом ІКТ, має досвід подання і реалізації проєктів у програмі Горизонт 2020 та Горизонт Європа.

✅Основні теми майстер класу. Більше детальна програма заходу буде сформована з врахуванням пропозицій учасників:
📌Де шукати інформацію про конкурси програм ЄС?
📌На які ресурси доцільно підписатись для отримання актуальної інформації
📌На що звернути увагу при ознайомленні з умовами конкурсів
📌Особливості конкурсу Hop On Facility (https://ec.europa.eu/…/horizon-widera-2022-access-07-01)
📌Як знайти координатора проекту
📌Особливості підготовки та розміщення партнерського профілю на різних онлайн ресурсах
📌Практика використання різних ресурсів та інструментів. Практичні вправи будуть проводитись з фокусом на тематичні пріоритети, які цікавлять учасників заходу.

✅Довідково:
Вам будуть корисні матеріали попередніх заходів ГО АЄІ
https://aei.org.ua/category/materialy/

✅ Захід проводиться в рамках проєкту “Підвищення поінформованості українських організацій про можливості участі у дослідницьких та інноваційних програмах ЄС” фінансуєтсья Європейським Союзом та Міжнародним Фондом «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety.

✅ Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу»

Посилання

Схожі записи