Фестиваль-конкурс “Народ-герой героїв появляє”!

🔸 Департаментом молоді та спорту Київської міської ради заплановано проведення Відкритого патріотичного фестивалю-конкурсу “Народ-герой героїв появляє” для молоді [спільно з Київським університетом імені Бориса Грінченка, Національною академією внутрішніх справ, Благодійним фондом сприяння розвитку освіти імені Бориса Грінченка, Національним університетом оборони України імені Івана Черняховського, Національною академією образотворчого мистецтва та архітектури].
🔸 Захід спрямований на поширення патріотичних ідей засобами мистецтва, виявлення та підтримки талановитих учнів, студентів та молоді, сприяння становленню української та європейської ідентичності, заохочення до патріотичної творчості шляхом участі в мистецьких проєктах.
🔸 Фестиваль-конкурс проводиться у двох категоріях- “Професіонали” та “Аматори”. За номінаціями: образотворче мистецтво, фотомистецтво, вокальне мистецтво, хорове мистецтво, інструментальне виконавство, хореографічне мистецтво, театральне мистецтво, літературна творчість, художнє слово, дизайн, журналістика, медіа мистецтво.
📝 Реєстрація робіт за посиланням (https://forms.gle/G291oq64dWcmT7Kg9).
🕓 Коли:
• реєстрація робіт з 1 по 23 червня
• визначення та нагородження переможців – 27 червня.
 
📍 Де: онлайн

💭 У разі запитань щодо фестивалю звертайтесь на пошту l.bizhyk@kubg.edu.ua або за тел. 067-424-30-40. З інших питань пишіть боту (http://t.me/VORS_team_bot) Відділу організаційної роботи зі студентами. Успіхів!

Схожі записи