У період з 06.08.2022 по 13.08.2022 відбувся офіційний візит представників Кафедри Геоінженерії ННІЕЕ КПІ ім. Ігоря Сікорського Оксани Вовк та Наталії Зуєвської до Міністерства екології та природних ресурсів Республіки Азербайджан

У період з 06.08.2022 по 13.08.2022 відбувся офіційний візит представників Кафедри Геоінженерії ННІЕЕ КПІ ім. Ігоря Сікорського Oksana Vovk та Наталя Зуєвська до Міністерства екології та природних ресурсів Республіки Азербайджан.

Метою зустрічі з азербайджанськими партнерами Державного та Приватного секторів було активізація співпраці у гірничо-технічній та екологічній галузях.

🗓 Було заплановано ряд спільних заходів, серед яких проведення Міжнародного інвестиційного Форуму, де будуть представленні Світові інноваційні майнінг-технології та організовано майданчик для пошуку бізнес-партнерів і створення науково-промислових консорціумів з акцентом на розвиток екоіндустріальних парків.

🏗 Спільно з рядом представників промислового сектору обговорювались інноваційні технології у будівництві, сучасні аспекти використання відходів гірничого сектору та рециклінг, досвід передових країн світу при веденні буро-вибухових робіт та інші, не менш актуальні для наших країн технології.

🤝Щиро вдячні Азербайджанській стороні, а особливо, Першому заступнику Ради Директорів Державної Агенції з управління мінеральними ресурсами Республіки Азербайджан Sukurov Azer за організацію та проведення ряду зустрічей, теплий прийом та реальні перспективи співпраці між Україною та Республікою Азербайджан!

Схожі записи