Концентрація крутих курсів та нових знань в одному дописі зашкалює! Підготували для вас листопадовий дайджест Prometheus та Prometheus+. Скоріше обирайте свій курс та розпочинайте навчання!

Безкоштовні курси Prometheus:
📌 «Думай інакше: Зламай перешкоди на шляху до навчання та відкрий свій прихований потенціал» від Барбари Оклі та Терренса Седжновскі, авторів найпопулярнішого курсу в світі «Навчаймось вчитись..», допоможе вам покращити кар’єру та життя в сучасних швидкоплинних умовах!
Зареєструватися: https://cutt.ly/KRM5ZZI
📌 «Підприємництво: Хто ваш клієнт?»
Чим ідея відрізняється від бізнесу? Бізнес має клієнта, який платить. І саме про це говоритимемо на курсі Массачусетського технологічного інституту. Ви навчитесь збільшувати групу ваших цільових клієнтів, а значить — збільшувати оберти вашого бізнесу.
Зареєструватися: https://cutt.ly/2RM6wgC
📌 «Case study: як вирішувати складні завдання у бізнесі та житті»
Курс, що навчить шукати та ухвалювати рішення, перемагати в кейс-чемпіонатах та отримувати нові можливості в роботі та житті!
Зареєструватися: https://cutt.ly/0RM6uNy
📌 «Open Agro University: твій крок у сучасне агро»
Це унікальний освітній проєкт для підготовки аграрних спеціалістів нового покоління! Якщо ви хочете прокачати свої знання та вміння, аби стати мегазатребуваним спеціалістом, обов’язково реєструйтеся на курс!
Зареєструватися: https://cutt.ly/cR1e6nc
📌 «Вебпрограмування з Python та JavaScript CS50»
Продовження легендарного курсу «CS50: Основи програмування» від Гарвардського університету, який вважається найкращим курсом для опанування комп’ютерної майстерності у світі та доступний на нашій платформі в перекладі українською.
Зареєструватися: https://cutt.ly/SRM6gph
Курси Prometheus+:
📌 «Копірайтинг з нуля»
Комплексна програма про креатив і роботу з комерційними, брендовими, медійними текстами від провідних спеціалістів сфери, які працювали з MICROSOFT, HEINZ, BRAVOLLI, SAMSUNG, FEDORIV, ADRENALIN BROTHERS, FOLGA AGENCY.
Зареєструватися: https://cutt.ly/cRM6xfT
📌 «Вступ до Lean»
Методологія, яка допомогла TOYOTA, AMAZON та STARBUCKS стати тими, ким вони є! У курсі ми визначимо, що таке цінність для клієнта та як вона створюється. Найцінніше – ви зрозумієте, як за допомогою Lean не виживати у кризу, а процвітати.
Зареєструватися: https://cutt.ly/3RM6mLo
📌 Ораторське мистецтво: «Почни говорити зараз»
Курс ораторської майстерності, який пройшли команди EPAM, G5 Entertainment, Global Logic, Sigma, SoftServe, EdCamp Ukraine.
Зареєструватися: https://cutt.ly/4RM64AN
📌 «Основи Python»
Навчіться основ програмування на Python за курсом Beetroot Academy та напишіть свій перший код на мові Google, Netflix, Spotify та Facebook!
Зареєструватися: https://cutt.ly/NR1qtL4
📌 «Основи фандрейзингу для медичних закладів: як залучати додаткові ресурси»
Опануйте інструменти для залучення донорів та побудови з ними партнерських відносин.
Зареєструватися: https://cutt.ly/CR1w6bp
📌 «Системи фінансування охорони здоров’я» ⠀
Цей онлайн-курс допоможе розібратися і скласти власну думку про зміни в охороні здоров’я, що тривають в Україні.
Зареєструватися: https://cutt.ly/CRM6ZnJ
📌 «Як працює охорона здоров’я»
Все, що ви хотіли знати про те, хто і за що відповідає у складній системі охорони здоров’я і як вона працює. Цей курс відкриє вам, як і хто наповнює систему охорони здоров’я грошима, а також — чому їх не вистачає, як пацієнти та медичні професіонали можуть вплинути на зміни та багато іншого.
Зареєструватися: https://cutt.ly/BR1t0Le

Схожі записи