Візит здобувачів та викладачів кафедри до “Житомирської політехніки”

Продовжуємо нашу розповідь… 23 листопада 2023 року команда здобувачів та викладачів Кафедра Геоінженерії КПІ ім. Ігоря Сікорського ННІЕЕ відвідала місто Житомир й взяла участь в Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасні проблеми гірництва та будівництва», яка проходила на факультеті гірничої справи, природокористування та будівництва Державний університет “Житомирська політехніка”.

Відкрили конференцію: перший проректор- Оксана Олійник, декан факультету гірничої справи, природокористування та будівництва – Володимир Котенко, зав. кафедри гірничих технологій та будівництва ім. проф. Бакка М.Т. – Сергій Башинський, зав. кафедри маркшейдерії – Володимир Шлапак та з вітальним словом виступила асистент кафедри Геоінженерії – Олена Ган .

Наші студенти презентували свої доповіді та взяли участь у дискусії. Крім того пройшлися університетом і побували в інноваційному хабі та в лабораторії геології та гемології, де представлена унікальна колекція мінералів та гірських порід із різних куточків України та світу.

По завершенню конференції всі її учасники отримали сертифікати про участь в заході, який пройшов в дружній і сімейній атмосфері.

Висловлюємо сердечну подяку організаторам конференції Державний університет “Житомирська політехніка” та бажаємо міцного здоров’я, нових здобутків, мирного неба і до нових зустрічей! Окрема подяка нашим здобувачам за їх активну участь в цей важкий та нелегкий час.

Разом до Перемоги!

Схожі записи