🔥 Надзвичайні ситуації, аварії та їх прогнозування є важливим аспектом у підготовці фахівців Паливно-енергетичного комплексу!

Як у мирний, так і у воєнний часи виникають загрози, пов’язані не тільки з людським фактором, але й з природними небезпеками.

● Аварії на шахтах, на жаль, не є виключенням. Шахти, що відносяться до небезпечних за газонафтовиявленнями моніторяться особливо прискіпливо. Проте, не завжди вдається запобігти катастрофічним наслідкам для гірників та навколишнього середовища.

● Фахівці кафедри Геоінженерії в рамках підготовки за Освітньою Програмою «Геоінженерія» навчать майбутніх здобувачів сучасним та інноваційним методам прогнозування та оцінки ризиків від аварійних ситуацій та сучасним засобам їх упередження!

Вступайте на нашу Освітню Програму (184 спеціальність – Гірництво) та отримайте усі необхідні компетентності та знання, які у майбутньому допоможуть вам стати високоякісними спеціалістами, здатними управляти ризиками та керувати підприємствами гірничо-видобувної галузі!

Вибух метану на шахті в польській Сілезії👇🏻

https://www.facebook.com/109438909586208/posts/960317897831634/?d=n

Схожі записи