РСО та силабуси – а ви свої отримали?

🔸 Семестр розпочався. Комунікацію з куратором забезпечено (https://t.me/dnvr_31/2642), наступний крок – викладачі. Якщо зв’язок між групою та викладачем успішно встановлено – на перших заняттях чекайте від нього РСО (рейтингову систему оцінювання) (https://telegra.ph/REJTINGOVA-SISTEMA-OC%D0%86NYUVANNYA-05-06) та силабус (https://osvita.kpi.ua/node/174).
• Силабус та РСО з дисципліни доводиться до відома студентів, зазвичай, на першому занятті та розміщуються в рамках дистанційних курсів в Google Classroom, Moodle, в АІС «Електронний кампус» (https://ecampus.kpi.ua/login) та, дуже часто, на сайтах ваших кафедр.
• Штрафні бали за відсутність на парах встановлювати НЕ ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ. Нарахування балів повинно відбуватися виключно згідно РСО.
• Зміни до РСО протягом семестру можуть бути внесені у виняткових випадках, з дозволу кафедри та з обов’язковим завчасним інформуванням студентів.

▶️ Детально про важливість надання та слідування рейтинговій системі оцінювання (РСО) розповіла керівниця навчально-методичного відділу Тетяна Желяскова у випуску KПItalks: «РСО – правила гри» (https://youtu.be/wCc1L-ibgKc).

📝 Нас дуже цікавить чи вийшли куратори, кафедри та викладачі на зв’язок, чи розпочались пари згідно з розкладом, чи поінформовані ви про зміст силабусів та РСО. Просимо вас до кінця тижня заповнити відповідну форму (https://forms.gle/iLP177mEpUzeVQR48), щоб ми могли вчасно зреагувати у випадку “режиму тиші” від кураторів та викладачів.

❤️ ДНВР на фейсбук (https://www.facebook.com/kpi.dnvr/) | телеграм (https://t.me/dnvr_31). З питаннями сюди (http://t.me/dnvr_team_bot). Бажаємо успішного семестру!

https://telegra.ph/REJTINGOVA-SISTEMA-OCІNYUVANNYA-05-06

Схожі записи