“Проектний менеджмент для громад у післявоєнній Україні, робота з проектами, грантами, інвесторами”

Вітаємо вас, шановні друзі та колеги!

Хочемо об’явити, що “Школа місцевого самоврядування” оголошує набір на новий онлайн курс “Проектний менеджмент для громад у післявоєнній Україні, робота з проектами, грантами, інвесторами”!

У цього курсу є дві особливості:

  • по перше, скоріш за все, він буде проходити в умовах часткового (щонайменше), відключення світла по різних областях, або по Україні в цілому;
  • по друге, тематика курсу напряму спрямована на життєдіяльність наших міст та громад в умовах війни, і головне, у післявоєнний час.

Ми вважаємо, що це абсолютно логічно і вчасно.

Ворог не дочекається, щоби ми – українці думали тільки про день сьогоднішній і пов’язані з ним життєві складнощі, ми вже зараз думаємо, як відбудовувати нашу країну після перемоги.

Курс ШМС пропонує своїм учасникам отримати інформацію, а також навички, з питань, які встають зараз і будуть актуальними і після перемоги, для місцевого самоврядування, громадянського суспільства, громадян України.

Це будуть теми з стратегії розвитку громад та міст, проектного менеджменту, залучення коштів від міжнародних донорів та інвестицій, громадського контролю за їх використанням та інше.

Щодо відключень світла, будемо робити все від нас залежне, щоби організувати учбовий процес, розподілимо онлайн між організаторами, домовимось з викладачами про дії при відключенні світла, зробимо запис лекцій, щоби учасники, у яких не буде електрики, змогли ознайомитися з темами пізніше.

Пропонуємо вам цей курс, як інструмент для роботи по відновленню своїх будинків, міст та громад, як засіб проти нудьгування!

Старт курсу у четвер, 15 грудня 2022 року о 18.00.

Курс буде проходити на платформі ZOOM.

Участь у курсі безкоштовно.

Ознайомитися з розкладом курсу можна тут

Записатися на участь, можна тут

Все буде Україна!
З повагою, команда ШМС (Школа місцевого самоврядування)

Схожі записи