Запрошуємо вас долучитися до відкритого діалогу «ДоброЧесність: цінності в щоденних вчинках. Роботи на замовлення»

🔸 Кожна третя середа жовтня – це день боротьби з роботами на замовлення (International Day of Action against Contract Cheating), встановлений Міжнародним центром академічної доброчесності (ICAI). Цей день покликаний звернути увагу на вкрай актуальну проблему сьогоднішньої освіти та задати питання: навіщо студенти вдаються до купівлі робіт, а деякі – пишуть роботи на замовлення, яка їхня мотивація та як боротися з цим повальним явищем сьогодні.
 
🔸 Навесні (https://t.me/dnvr_31/1203) у просторі КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся перший відкритий діалог про недоброчесну поведінку серед студентів і списування, як один з основних її проявів. 20 жовтня відбудеться друге відкрите обговорення академічної доброчесності у щоденному університетському житті – і головною темою стануть роботи на замовлення. Захід проводиться спільно ДНВР (https://t.me/dnvr_31), Бібліотекою (https://t.me/kpi_library), Студрадою (https://t.me/sr_kpi), Профкомом (https://t.me/pskpi) та НТСА (https://t.me/ssakpi) КПІ ім. Ігоря Сікорського.
 
🔸 Під час діалогу будуть підняті такі питання:
• що мотивує одного студента замовляти роботи, а іншого – писати на замовлення;
• як відрізнити куплену роботу від автентичної роботи студента;
• як запобігти недоброчесній поведінці в студентському просторі і подолати вже існуючі проблеми та інше.
 
📝 Реєстрація за посиланням (https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeXJdzpyY…/viewform). Захід відбуватиметься з дотримання протиепідемічних вимог, тому кількість місць для очного відвідування обмежена. Усі інші бажаючі долучайтеся до онлайн-трансляції (посилання незабаром).
 
🕓 Коли: 20.10.21 о 16:00.
 
📍 Де: Науково-технічна бібліотека (1 поверх, зала 1.2).
💭 ДНВР на фейсбук (https://www.facebook.com/kpi.dnvr/) | телеграм (https://t.me/dnvr_31). З питаннями сюди (http://t.me/dnvr_team_bot). Успіхів!

Схожі записи