Ознайомча поїздка студентів 2-3 курсів до Технічниого університету в Кошицях (Словаччина)

В рамах підписаної угоди між НТУУ #КПІ та гірничим факультетом Технічного університету в Кошицях (Словаччина) планується ознайомча поїздка студентів 2-3 курсів спеціальностей розробка родовищ та шахтне і підземне будівництво до гірничих центрів Словаччини. Передбачено знайомство з Технічним університетом в Кошицях, поїздки на гірничі об’єкти, участь у міжнародному святі гірників Salamander у старовинному гірничому місті Банська Штавниця (місто внесено до списку Cвітової спадщини ЮНЕСКО).

Термін поїздки: 10.09.2016 – 17.09.2016.
Орієнтовні витрати: 1500-2000 грн (оформлення візи, страхування, квитки в обидві сторони, харчування).
Проживання та поїздки Словаччиною забезпечує приймаюча сторона.
НЕОБХІДНО мати закордонний паспорт, або отримати його протягом липня 2016 року й протягом серпня відкрити шенгенську візу через посольство Словаччини (офіційне запрошення організовує каф. ГБГТ).

Оскільки можливість обміну обмежена за кількістю студентів, для відбору претендентів оголошується конкурс, який триватиме 1- 7 липня.

УМОВИ КОНКУРСУ:
– написати заяву на і’мя завідувача каф. ГБГТ де вказати бажання взяти участь у програмі студентського обміну й у відбірному конкурсі;
– підписатися на ­сторінку нашої кафедри ВК;
– в коментаріях написати коротенький мотиваційний лист на тему “Чому відвідати гірничу Словаччину повенен (повинна) саме я?” (навчальна успішність, суспільна активність, знання мов, наукові здобутки, професійні плани, інше).